Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

På rymmen?

Av Maria - 21 januari 2013 20:11

Nä då, ingen fara!
När underlaget är så bra att gräsrötterna inte skadas så får Active Stable hästarna tillgång till sommarytorna även på vintern. Så nu finns det en öppning så man kan ge sig ut på en vandring på stäppen om man känner för det.
Det verkar de göra, för det är hovspår överallt i både mellanhagen och stora sommarhagen.

Vilka underbara valmöjligheter de har nu, våra hästar! Vill man leta mat så gör man det. Vill man busa så hittar man alltid en kompis. Känner man för att vandra så tar man en promenad. När man blir trött så tar man en tupplur. Dygnet runt, utan inblandning av de tvåbenta.

De tvåbenta är mera grädden på moset när de dyker upp med sina knasiga påhitt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Onsdag 13 juni 22:41


Idag har jag suttit på Boogie för första gången på bra länge. Det var ju tydligen väldigt viktigt att just rida, tyckte veterinären. Vi skrittade våra öppnor och slutor i alla väderstreck i barbackapadden. Det var mysigt men lite småsömnigt på ...

Av Maria - Onsdag 13 juni 22:36


Powerwalk på rakbanan med härligt underlag. Medföljande pleasurehäst hälsar att han HATAR att promenera i kossehästtempo. Han får småjogga och det är jobbigt ju... ...

Av Maria - Lördag 9 juni 09:59

Vi har knögglat med en hälta som kommit och gått under några månader. Vi har också haft turen att få den utredd av en veterinär som känns väldigt ?modern? i sitt förhållningssätt både i hästhanteringen och det medicinska. Så Boogie har fått gå ute på...

Av Maria - Måndag 26 mars 21:28

När en bloggar så sällan går det inte att skriva ikapp. Jag börjar mitt i i stället. I helgen var jag på seminariet Lugnande signaler och Emotioner hos häst med Rachaël Draaisma och Rachel Bedingfield. Lyxigt nog på hemmaplan i Knivsta kommun! ...

Av Maria - Tisdag 13 feb 21:34


    Jag är ju sämre än sämst på att åstadkomma filmning av träningspass. Men i den eminenta FB-gruppen Horse Charming så pågår en utmaning att filma tre specifika beteenden som är inlärda force free, dvs utan tvång, alltså med positiv förstärkn...

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Följ bloggen

Följ Cowgirl up! med Blogkeen
Följ Cowgirl up! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se