Direktlänk till inlägg 4 januari 2010

Paranormal Cativities

Av Maria - 4 januari 2010 22:21


Maken har i mellandagarna överträffat sig själv i märkliga filmval.

Först bänkade vi oss hela familjen till World's Greatest Dad med Robin Williams. Låter väl som en familjekomedi av typen ett Päron till farsa? Men tok heller, här skulle "världens bästa pappa" dölja att sonen råkat ta livet av sig själv i en "masturberingsolycka" genom att fejka hans självmord.

Nytt försök med komedin Extract.  Man i smaksättningsbranchen hyr gigolo åt hustrun för att slippa ha dåligt samvete över egna otrohetsaffärer. Varken barn eller föräldar drog på smilbanden.

Men Ricky Gervais då? I komedin Invention of Lying. Ett samhälle där ingen kan ljuga, och huvudpersonen kommer på hur man gör, blir guru eller nåt och vi slocknade allihopa någonstans på vägen.


Nog med komedier, tyckte maken och igår drog han igång den totalt överhypade lågbudgetskräckisen Paranormal Activities. Ungt par har problem med efterhängset väsen i sitt nya hus, och dokumenterar allt med skakig handkamera á la Blair Witch Project.




  

Hmm, jag kanske borde använda videokameran jag fick i julklapp på samma sätt och bli världsberömd på tuben?

Här i huset har vi nämligen den senaste tiden upplevt precis samma nattliga fenomen som i filmen. Det knakar och dunsar, man hör fotsteg i trappan, saker flyttar på sig och ramlar i golvet, dörrar öppnas och stängs. Ibland  hör man morrningar och till och med vrål. Ofta kan man vakna av hur något stirrar på en i mörkret eller känna andedräkt mot ansiktet.


Jag har i min enfald trott att det var katterna, som sedan gammkattan gick bort, bokstavligen dansar på borden. Nu vet jag bättre.


Vi har demoner i huset!!!!



Ni ser själva hur de har tagit kontrollen över hunden!

 
 
AK

AK

4 januari 2010 23:34

Det är kul med film ;)
Var paranormal activity otäck och bra då?
Om ni inte sett Burtonfilmen Coraline rekomenderar jag den.

http://bacillen.wordpress.com

 
MariaY

MariaY

5 januari 2010 00:04


Näe, den var bara fånig och tjatig, tyckte jag. Det intressanta med den är väl snarast hur de lyckats skapa hypen kring den.

Jag gillar Burton, maken inte alls...

http://cowgirlup.bloggagratis.se

 
Ingen bild

kicki

5 januari 2010 15:21

Du är sanslös Maria, jag skrattar högt över ditt sätt att beskriva din mans filmval och beklagar era hemska upplevelser (trauman) som drabbat er p g a detta :-) Som sagt be maken ta med er på en riktigt filmupplevelse, gå och se Avatar, den verkar väldigt normal i jämförelse :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 8 november 2018 15:28

    Det här har vi ju gjort några gånger i år. Kommit fram till fas Uppsittning i igångsättningen. Pirrigt som attan. Inte för vad Boogie ska göra (det där ofrivilliga ryttartappet var en ren olyckshändelse, så det så...Ingens fel...utom möjlige...

Av Maria - 30 oktober 2018 11:19

Det blev mycket mer än 60 dagars rehab. Det blev nya utredningar, nya behandlingar, nya igångsättningar, nya bakslag och ännu mer utredning och behandling. Nu är det nog färdigutrett och färdigbehandlat och vi är inne i en väldigt varsam och långsam ...

Av Maria - 13 juni 2018 22:41


Idag har jag suttit på Boogie för första gången på bra länge. Det var ju tydligen väldigt viktigt att just rida, tyckte veterinären. Vi skrittade våra öppnor och slutor i alla väderstreck i barbackapadden. Det var mysigt men lite småsömnigt på ...

Av Maria - 13 juni 2018 22:36


Powerwalk på rakbanan med härligt underlag. Medföljande pleasurehäst hälsar att han HATAR att promenera i kossehästtempo. Han får småjogga och det är jobbigt ju... ...

Av Maria - 9 juni 2018 09:59

Vi har knögglat med en hälta som kommit och gått under några månader. Vi har också haft turen att få den utredd av en veterinär som känns väldigt ?modern? i sitt förhållningssätt både i hästhanteringen och det medicinska. Så Boogie har fått gå ute på...

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar


Skapa flashcards