Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Depp-blogg

Av Maria - 26 april 2009 16:42


Redan när Ebba och Moa kom ridande uppför backen mot stallet såg jag att Boogie rörde sig ojämnt fram. Tappad sko tänkte jag, men så var det inte. Just denna dag hade vi inplanerat besök av hästkiropraktor Kicki. Hon hittade genast en reaktion på gaffelband och kota på höger fram. Akupunktur och sedan vila en vecka blev första åtgärden. 

I övrigt, det hon var inbokad för att titta på,  var hästen nu i ännu bättre form än sist hon tittade på henne. Det borde man ju bli glad över, men hältor får mig alltid att tänka dystert....


Som om det inte räckte med Boogie, så haltar även Stella. "Något" hände när hon jagade syrrans katt uppför deras trapp. Hon jagar normalt inte katter, men när han kom in genom ytterdörren och fick panik över att det helt otippat låg hundar i hans hall brände hann tydligen iväg på ett oemotståndligt sätt.

Efter ett par dagar i koppel ser det bättre ut, men inte helt bra....


(Hur det gick med katten? Bara bra, fysiskt i alla fall! Stella ville väl bara "hälsa"...)

 
ANNONS
 
Tina

Tina

26 april 2009 19:20

Det är tydligen halta veckan nu. Hoppas allahalta Lottor kryar på sig snabbt.

http://workinglabs.wordpress.com

 
AK

AK

26 april 2009 19:55

Vad trist! Hoppas på snar bättring!!

http://bacillen.wordpress.com

 
Ingen bild

Carolina F

27 april 2009 22:15

Här kommer ytterligare en krya på er hälsning till dina fyrbenta vänner. Hältor är verkligen något man gärna klarar sig utan...

 
Ann-Louise

Ann-Louise

29 april 2009 06:32

Eländes, elände då! Håller tummarna att de snart springer runt som vanligt!

http://hastochhund.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Måndag 26 mars 21:28

När en bloggar så sällan går det inte att skriva ikapp. Jag börjar mitt i i stället. I helgen var jag på seminariet Lugnande signaler och Emotioner hos häst med Rachaël Draaisma och Rachel Bedingfield. Lyxigt nog på hemmaplan i Knivsta kommun! ...

Av Maria - Tisdag 13 feb 21:34


    Jag är ju sämre än sämst på att åstadkomma filmning av träningspass. Men i den eminenta FB-gruppen Horse Charming så pågår en utmaning att filma tre specifika beteenden som är inlärda force free, dvs utan tvång, alltså med positiv förstärkn...

Av Maria - 17 december 2017 23:01


    Intresset för att klickerträna häst verkar öka, vilket ju är väldigt glädjande. Inte minst märks det i några grupper och forum för klickerträning eller belöningsbaserad hästträning där jag är med. Det har på senare tid varit en ganska ...

Av Maria - 9 december 2017 20:16


Den här... Det går inte med ord att beskriva vad hon betyder för mig. Hon är så klok. Och så galen. Och allt jag någonsin kunnat önska mig. Fredag. Trötta mattar. Hottis spicar upp helgen genom att låta sitt skadeben oväntat svälla up...

Av Maria - 4 december 2017 00:11

En väldigt omtumlande dag.Vi vågade oss på att släppa ut Hottis från boxvilan och det verkar ha gått bra.Så vann vi högst oväntat ett par biljetter till SIHS kvällsshow i Mälarklinikens fototävling på FB. Vårt bidrag:   Det kändes ju skojigt a...

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Följ bloggen

Följ Cowgirl up! med Blogkeen
Följ Cowgirl up! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se