Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Statoils bästa kund?

Av Maria - 16 april 2009 21:06


Tror jag att jag är denna vecka. Med trailer till Skövde tur och retur, lite konsultande i grannlandstinget i veckan och nu är jag på väg till Oslo och "Instruktörssamling" på Canis. Vi kommer i helgen att drillas av Michele Pouliot i förarhundsträning samt freestyle. Spännande kombo!


Veggodottern är på väg att rymma hemifrån eftersom jag torkar lammskav i ugnen. Hundarna däremot kryssar som ett förväntansfullt hajstim genom köket. Något är på gång, något som definitivt är hundrelaterat!


Det ska bli jättemysigt att få åka iväg och bara ägna sig åt hundarna en hel helg. Det var ett tag sedan!


Jag kollade in Michele på ett Learning Lab på Clicker Expo, och hon var en mycket positiv och strukturerad instruktör.


Pedagogiska demonstrationer med en demohund av typen som aldrig bjuder på nya överraskningar under demon. Ett knep att komma ihåg...


 Under ClickerExpo fick deltagarna prova på hur det är att  träna hund utan tillgång till synsinnet. Misstänker att det kan bli aktuellt för oss i Oslo också!


I helgen ska Ebba och Boogie rida clinic för Manuela, som är på återbesök. Lite pirrigt att lämna dottern ensam i det schweiziska stålbadet, men alla känner ju varandra rätt väl vid det har laget. Ebba har dessutom blivit så himla duktig, så jag är rätt lugn, egentligen... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Onsdag 13 juni 22:41


Idag har jag suttit på Boogie för första gången på bra länge. Det var ju tydligen väldigt viktigt att just rida, tyckte veterinären. Vi skrittade våra öppnor och slutor i alla väderstreck i barbackapadden. Det var mysigt men lite småsömnigt på ...

Av Maria - Onsdag 13 juni 22:36


Powerwalk på rakbanan med härligt underlag. Medföljande pleasurehäst hälsar att han HATAR att promenera i kossehästtempo. Han får småjogga och det är jobbigt ju... ...

Av Maria - Lördag 9 juni 09:59

Vi har knögglat med en hälta som kommit och gått under några månader. Vi har också haft turen att få den utredd av en veterinär som känns väldigt ?modern? i sitt förhållningssätt både i hästhanteringen och det medicinska. Så Boogie har fått gå ute på...

Av Maria - Måndag 26 mars 21:28

När en bloggar så sällan går det inte att skriva ikapp. Jag börjar mitt i i stället. I helgen var jag på seminariet Lugnande signaler och Emotioner hos häst med Rachaël Draaisma och Rachel Bedingfield. Lyxigt nog på hemmaplan i Knivsta kommun! ...

Av Maria - Tisdag 13 feb 21:34


    Jag är ju sämre än sämst på att åstadkomma filmning av träningspass. Men i den eminenta FB-gruppen Horse Charming så pågår en utmaning att filma tre specifika beteenden som är inlärda force free, dvs utan tvång, alltså med positiv förstärkn...

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Följ bloggen

Följ Cowgirl up! med Blogkeen
Följ Cowgirl up! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se