Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Ove Rall alias Big Bengt

Av Maria - 28 mars 2009 18:25


Har ni någonsin undrat över vad den där Ove Rall sysslar med när han inte hjälper till att mentalbeskriva hundar? 


Vi kan nu avslöja att han under namnet Big Bengt extraknäcker som assisterande tränare och förste beridare hos Anki.Hans specialitet är inridning av unghästar, men han jobbar även som allmän miljöträning.


Ibland tycks han ta sig ett glas för mycket och behöver hjälp att komma

upp...


 Ingen vidare förebild för vår ungdom...
 
ANNONS
 
Jenny W

Jenny W

30 mars 2009 15:52

:-) Perfekt "utrustning" när man blir mätt på det sociala (eller det osociala) i träningsgäng. Tänk så gött att ha en egen n publik som agerar störning, men inte kommer med dumma kommentarer. Eller varför inte - ett helt sökgäng!:-)

http://www.vovpedagogik.dinstudio.se

 
Ingen bild

Maria Y

30 mars 2009 20:25

Japp, han är tålmodig Bengt/Ove. Kräver inte ens fika.
Om mna trär på honom makens begagnade T-shirts eller nåt kanske han funkar som sökfigge oxå?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Onsdag 13 juni 22:41


Idag har jag suttit på Boogie för första gången på bra länge. Det var ju tydligen väldigt viktigt att just rida, tyckte veterinären. Vi skrittade våra öppnor och slutor i alla väderstreck i barbackapadden. Det var mysigt men lite småsömnigt på ...

Av Maria - Onsdag 13 juni 22:36


Powerwalk på rakbanan med härligt underlag. Medföljande pleasurehäst hälsar att han HATAR att promenera i kossehästtempo. Han får småjogga och det är jobbigt ju... ...

Av Maria - Lördag 9 juni 09:59

Vi har knögglat med en hälta som kommit och gått under några månader. Vi har också haft turen att få den utredd av en veterinär som känns väldigt ?modern? i sitt förhållningssätt både i hästhanteringen och det medicinska. Så Boogie har fått gå ute på...

Av Maria - Måndag 26 mars 21:28

När en bloggar så sällan går det inte att skriva ikapp. Jag börjar mitt i i stället. I helgen var jag på seminariet Lugnande signaler och Emotioner hos häst med Rachaël Draaisma och Rachel Bedingfield. Lyxigt nog på hemmaplan i Knivsta kommun! ...

Av Maria - Tisdag 13 feb 21:34


    Jag är ju sämre än sämst på att åstadkomma filmning av träningspass. Men i den eminenta FB-gruppen Horse Charming så pågår en utmaning att filma tre specifika beteenden som är inlärda force free, dvs utan tvång, alltså med positiv förstärkn...

Presentation

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Följ bloggen

Följ Cowgirl up! med Blogkeen
Följ Cowgirl up! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se